Over mij

Wie ben ik?

Wie ben ik dat ik jou wel even denk te  helpen met je publiciteit. Waarom zou je dat aan mij uitbesteden? Je kan het toch ook zelf uit zoeken. Dat kan. Waarschijnlijk heb je dan al genoeg klanten en heb je tijd genoeg. Dan heb je mij inderdaad niet nodig.

Maar stel je voor dat je nog wel wat klanten kunt gebruiken of toch wat meer met je eigen vak bezig wilt zijn.

Waarom wil ik je helpen?

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in diverse functies bij de leukste bedrijven op het gebied van publiciteit en marketing wil ik graag mijn kennis met je delen en jou als ZZP-er verder helpen. Waarom? Het is toch hartstikke leuk als je iemand door jouw kennis te delen verder kunt helpen met zijn/haar zichtbaarheid en degene daardoor meer klanten krijgt?

Als ondernemer zie je het niet altijd meer, ik bekijk het van de andere kant

Je hebt een website en je doet iets met Social Media maar eigenlijk heb je er geen tijd voor of eigenlijk vind je het best lastig. Dat ziet de bezoeker. Die kan informatie niet vinden of begrijpt het niet en… ja, helaas hij zoekt verder op Google waar hij wel de juiste informatie vindt.

Dan gaat het bij mij kriebelen…..en wil ik graag helpen. Je website en je Social Media kanalen zijn vaak het eerste wat mensen van je zien. Dat moet goed zijn. Dat moet kloppen. Dat moet mensen doen stoppen met zoeken, want ze moeten bij jou zijn! Toch? Dat is dus mijn idee. Deze pagina gaat namelijk over mij.  Hoe zie ik het?

Vergeten publiciteit – Gemiste kansen

Weet je dat kranten en bladen smullen van jouw verhaal? Ben je je daarvan bewust? Ja echt, de media smult van leuke verhalen. Je hebt vaak geen idee.

Wist je dat je klanten ook heel graag een nieuwsbrief van je ontvangen? Een nieuwsbrief? Ja jouw nieuws! Kost nagenoeg niets en midden in je doelgroep! Makkelijker kunnen we het niet maken. En omdat ze interesse hebben zien ze het niet als Spam.

Maar deze pagina gaat over mij… dus waarom vertel ik dit nu weer. Wel dat is ook toevallig…. Ik ben creatief in het bedenken en maken van nieuwsberichten. Jouw activiteit is vaak  interessant voor het grote publiek. Ik help je met het bedenken van en het maken van nieuwsberichten.

Iedere ondernemer is uniek en heeft een verhaal

Ik vind jouw verhaal interessant. Waarom ben je voor jezelf begonnen. Waarom doe je wat je doet. Wat zou je graag willen? Benut jij ook al je kansen? Ik vind je verhaal interessant, maar geloof mij,  heel veel mensen met mij! Laat mij je helpen je doel te bereiken en je klantenkring te vergroten.  Free Publicity, gratis naamsbekendheid, lees meer verkoop, is mijn kracht. Ik help je graag.

Nog meer over mij?

-Ik ben a-technisch. Helaas geen techneut. Websites maken kan ik niet maar daar heb ik wel mijn connecties voor. En als ze eenmaal staan… dan kan ik je heel goed helpen ze te onderhouden en ze gebruiksvriendelijk en naar jouw klant in te richten. Samen sterk!
-Ik denk dat ik sportief ben alleen de uitvoering is slecht.
-Ik ben creatief in het bedenken van originele teksten en uitingen. En zie overal kansen voor publiciteit.
-Ik heb een gezin met drie kinderen dus ik weet wat het is om werk en privé te combineren.

Oh ja.. ik hou van gezelligheid dus zet de koffie maar klaar. Ik hoor graag jouw verhaal.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis oriënterende gesprek.

Maak nu een afspraak