Over mij

Ik hield van mijn werk en het bedrijf waar ik werkte en waar ik nog steeds mooie opdrachten voor mag uitvoeren.  Met collega’s heb ik destijds de Marketing-afdeling verder opgezet en met trots durf ik te zeggen dat ik mede heb bijgedragen aan de enorme groei van het bedrijf.  Door het volgen van diverse Communicatie opleidingen heb ik mijn kennis steeds uitgebreid en ben ik meegegroeid in de Onlinemarketing. Samen met collega’s en met een websitebouwer heb ik toen een nieuwe website opgezet voor het bedrijf.

Ik merkte dat ik het heel leuk vond om pagina’s vorm te geven en teksten te schrijven die goed leesbaar zijn voor de doelgroep en goed vindbaar voor SEO (zoekmachineoptimalisatie).  Als er weer een pagina af was dan kon ik daar echt van genieten.  Inmiddels heb ik meerdere websites van ondernemers mogen updaten. Ook met de Social Media kanalen ben ik meegegroeid en wat een heerlijk uitdaging om daar met leuke content zoveel mogelijk bezoekers te vermaken en kopers te creëeren.

Het laatste jaar kwam ik via mijn werk  bij verschillende detaillisten over de vloer. Ik zag daar dat meerdere verkoopkansen onbenut bleven. Er gebeurde zoveel leuks alleen zagen ze dit zelf niet altijd meer. Zo jammer en gemiste kansen. Ze hadden weinig tijd voor Social Media en ook een persbericht zat er niet in. Voor mij begon het dan te kriebelen om ze verder te helpen. Wat ik dan ook regelmatig uit vriendendienst deed.
Eind 2019 heb ik de knoop doorgehakt. Ik besloot dan ook mijn baan op te zeggen en, met mijn 25 jarige ervaring en opgedane kennis en passie, ondernemers te gaan helpen met hun publiciteit en marketing.

Ieder heeft zijn passie! Van je passie je werk maken is het leukste wat er is.

Meer over mij:

  • ik hou van gezelligheid, dus zet de koffie maar klaar
  • ik denk dat ik sportief ben, alleen de uitvoering is een beetje slecht
  • ik graag een geintje maak en van Andre van Duin humor hou
  • mijn naam Corine Monster is, drie heerlijke tieners heb en gelukkig getrouwd ben

Bel of mail me voor een oriënterend gesprek. We kijken samen waar je nu staat, hoe het beter kan en wat jouw doel is. Ik help je graag.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis oriënterende gesprek.

Maak nu een afspraak